Op Zaterdag in de Der Aa Kerk is Rosanna Sabaini aanwezig met verkoop van exclusieve schoenen, die geheel kunnen worden samengesteld naar de behoeften van jouw voeten!

Rosanna: Das besondere an meiner Kollektion ist, dass die Schuhe zu 100 % handgefertigt sind und das ich für jedes Fußproblem den passenden Schuh anfertigen lassen kann. Der oder die Tänzerin kann das Modell, die Farbe, das Material, die Absatzhöhe und Länge bzw. Breite und die Art der Sohle (klassisches Chromwildleder für das Parkett oder unsere neu entwickelte Gummitanzsohle für das Parkett und Außen-Tanzveranstaltungen) selbst wählen.

Rosanna: Het bijzondere aan mijn collectie is dat de schoenen 100% handgemaakt zijn en dat ik de juiste schoen kan maken voor elk voetprobleem. De danseres kan kiezen voor het model, de kleur, het materiaal, de hakhoogte en lengte of breedte en het type zool (klassiek  suède voor het parket of onze nieuw ontwikkelde rubberen zool voor de parket- en openluchtdansevenementen).

Rosanna: The special thing about my collection is that the shoes are 100% handmade and that I can make the right shoe for every foot problem. The dancer can choose the model, the color, the material, the heel height and length or width and the type of sole (classic chrome suede for the parquet or our newly developed rubber sole for the parquet and outdoor dance events).

Exclusieve Schoenen Sabaini

Post navigation